Tuesday, July 12, 2011

Jumpa Ain Maisarah Novelis

Assalamualaikum semuaaaa!!!!
apa khabar???
zimah harap korang sihat2 jerr :D
maafkan zimah lama lama xupdate blog..
zimah memang sangat2 busyy!! tapi sekarang, alhamdulillah, zimah dah xbusy sangattt... :)
rindu nak bercerita!!!
zimah datang nak bercerita dengan korangg..
korang kenal tak novelis tersohor Ain Maisarah???
hah, hari tuu kann.. Kak Ain Maisarah datang sekolah zimah tauuuu...
serius happy sangatt!!!
alamaklumlah, she's the best writer tauuu..
so, memang inspire dia sangat...
zimah pun memang suka menulis kann?? :D
so, nak dijadikan ceritakan, zimah ada ada komen status beliau tau malam sebelum beliau datang ke sekolah zimah...
masa tuu memang da excited da tauuu.. hehehe
malam tuu macam xboleh tido sebab excited sangat..hahaha, mengada-ngada kann?? ;p
keesokan harinya Kak Ain pun datang sekolah...
beliau memberi ucapan di perhimpunan...
kemudian beliau adakan Bengkel Penulisan untuk pelajar form4 dan form5..
zimah masuklah nama.. join sekalii!!! hehehe'
then, pukul 9 kitaorang dikumpulkan di dewan terbuka untuk bengkel penulisan tuu..
memang zimah xdengar sangat sebab duduk belakang tapi zimah fokus laa jugakk :D
lepas tuu, lepas beliau da berucap, beliau cari nama zimah..
dekat depan beliau sebut nama Norhazimah..tapi kan, nama bapa zimah salah laaa.. hahaha
nama bapa zimah Abdul Rahman tapi Kak Ain sebut Mohd. Nor.. hahaha
tapi takpelaaa.. zimah xkisah pun.. :)
lepas tuu, zimah jumpa kak Ain masa dia sain autograf untuk pelajar sekolah zimah..
zimah dapat 2buah novel comel percuma daripada beliau..
serius happy..
kitaorang bergambar jugak tauuu...
nih gambarnyeeeee....

oklahh, itu ajerr nak update.. :D
bubye sumee...
much love,
xoxo

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan Kata-Kata Semangat Anda Untuk Zimah..