Tuesday, September 6, 2011

Kami Sekepala!! :D

Sesungguhnya setiap manusia bukanlah dilahirkan untuk berseorangan..
akan Dia temukan manusia itu dengan macam² orang didunia nih..
Bersyukur saangat aku kesekolah!! aku dapat ramai teman..
walaupun mereka bukanlah boleh dipanggil BFF tapi sekurang-kurangnya mereka membuat aku tersenyum.. :)
mereka memang kawan² yang sangat² SPORTING!!
Jom, zimah kenalkan korang dengan kawan² zimah nih ...

okayyyy!!!!!!
mula² nak kenalkan dengan seorang yang sangat agak² sombong tapi sebenarnya okayy beb!! namanya Haslina Rameli .. Dia sangat baik, she's take care about me.. Thanks yaw beb!! Inilah orangnya



cantik kann??? xD


okay, lepas tuu, ada kawan lain lagi laaa...
yang kedua namanya Nazziatul Izzaty Shaari ..
She's so quietly laa, tapi kadang² banyak cakap jugakk!! Hahaha ..
Inilah orangnyaa



haa, sweet kann?? xD

kemudian zimah ada seorang yang giler² namanya Nur Syazira.. Dia nih peminta korea tau.. Hahaha.. Nih pulak orangnya


haa, amacamm?? :D

Zimah pun ada Nursazreena Azwa.. Dia nih pun giler², sama je macam zimah .. :D


haa, cantik kann diaa?? ;)


belum habis lagi, zimah ada Atiqah.. Atiqah Ismail.. Dia nih memang TERBAIK laaa.. saayangg kau tiqa ;)


dia comey laa :D

Belum habis lagi laa.. nape nak cepat tutup blog zimah nihh?? haisshhh...
zimah pun ada Puteri Farrah Najihah.. :)


nih tak payah cakap!! memang BFF laa ;)

eh2, zimah pun ada kawan lelaki tauu!!
eh,, bukan pakwe laaa.. kawan giler² laaa.. :D yang pertama nama dia Aizzat Affeq ..
Dia nih hantu sikit.. suka sakat zimah .. sehari xmenyakat memang tak sah .. ishhh

handsome takk?? ishh, jangan tenung lama² nanti terpikat lakk!! :D

lepas tuu zimah ada kawan Imam Muda (panggilan untuk dia).. Nama dia Aliff Nazmi.. Dia nih pun sama dengan Aizzat, asyik nak menyakat zimah jee.. Takde keje langsung.. Tapi kadang² zimah yang sakat dia .. Hahaha



smart takk?? xD



ada lagilahhh.. seorang pengawas!! Nama dia sedappp.. Syahrain Syakireean.. Dia nih sekepala dengan zimah, kalau dah giler² memang xingat dunia.. hahaha .. muka dia nampak jer garang, tapi HATI BAIK bai.. best dapat kawan macam arain nihh :)




lepas tuu, zimah ada seorang kawan yang lemah lembut.. sangat lemah lembut.. bak kata orang, kalau nak buat isteri memang sesuailah amik dia.. hahaha.. namanya Noor Ashikin.. Dia tinggi orangnya, pipi dia chubby² sikit.. hehehe



ada lagi sorang.. budak nasyid wokk.. hahaha.. Amirul Amzar namanya.. Dia pandai mengaji.. hmm, kalau dia mengaji memang sedap sangat.. sampai kitorang pun khusyuk mendengarnya :D



ehh, jangan lupa taiko tau :D ada lagi sorang .. Ronnie Cryus.. eh, salah.. tu nama FB daa xD nama dia Ronnie Shakib.. apa?? sedap namanya?? a'ah, nama memang sedap tapi nakalnya mengalahkan budak².. hahaha







oklahhh.. tu jee.. kawan² yang nak ditunjukkan.. hahaha..
sebenarnya ramai, tapi kalau nak update sorang² memanglah panjang entry nih..
hahaha..
okayy guyss... blah dulu yerr ;D
tatata..

xoxo,
Hazimah Rahman

5 comments:

  1. akak takda ? huhuhu ;p syg aleppp . kah kah

    ReplyDelete
  2. Sayang la :P Owh, nak jugakk?? nanti jima buat new entry untuk kakak² pulakk ehh ;)

    ReplyDelete
  3. HAHA. dah berzaman da update. Baru nak geledah la tuu :P

    ReplyDelete

Tinggalkan Kata-Kata Semangat Anda Untuk Zimah..